Tidligere koncerter

Event Information:

 • tirs
  05
  nov
  2019

  Carsten Dahl Trinity – feat. Nils Bo Davidsen og Stefan Pasborg

  20:00Amager Bio

  Ståpladser
  175,- DKK + gebyr i forsalg
  200,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Ticketmaster)... Eller på Café 5øren

  Den grammyvindende pianist CARSTEN DAHL kommer med TRINITY feat. NILS BOSSE DAVIDSEN & STEFAN PASBORG til Amager Bio tirsdag den 5. november – 2019.

  Carsten Dahl viser som pianist et nærmest skræmmende niveau – både som solist og som akkompagnatør. Med sig denne gang har han bassisten Nils Bo Davidsen og trommeslageren Stefan Pasborg som er kendt fra en lang række spændende konstellationer i dansk jazz.

  Carsten Dahl har vundet en lang række priser – blandt andet Ben Webster Prisen og flere Danish Music Awards. Han medvirker på over 300 CD indspilninger. Sammen med de to andre musikere i TRINITY rækker han ud efter essensen i sammenspil og improvisation gennem kendte standards.

  “Denne her konstellation er min favorit. Det er som een kollektiv indånding af luft, hvor den horisontale og vertikale forståelse mellem os går i eet. En sjælden oplevelse i musik faktisk og en forpligtigelse til at levere musikkens universelle sprog videre til publikum. At være sammen i en komplet musikalsk treenighed,” fortæller Carsten Dahl.