Tidligere koncerter

Event Information:

 • fre
  21
  aug
  2020

  Ude af kontrol - NY DATO

  21:00Amager Bio

  Ståpladser
  185,- DKK + gebyr i forsalg
  210,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Ticketmaster)... Eller på Café 5øren

  UDE AF KONTROL har skabt et paradigmeskifte i dansk musik - nu står trioen klar med deres største og vildeste Live-tour til dato!

  Englando, Balken og Munken har de seneste år skabt en bølge af hits og opnået mere end 130.000.000 (!) stre-ams, alene på Spotify, hvor drengene i den grad er vokset med opgaven i takt med deres stigende popularitet. På trods af ingen support fra streaming-tjenesterne har Ude Af Kontrol haft 3 singler i Top50 på Spotify på samme tid i 2019, hvoraf singlen ‘næ’ havde en flot 5. plads!!

  Det bliver hele tiden næste niveau for den opfindsomme trio som, endnu engang, inviterer indenfor i deres vilde uni-vers. Drengene er, som navnet ligger op til, kendte for at skubbe til grænsen og det er ikke unormalt at en UAK kon-cert bliver stoppet undervejs grundet et for vildt publikum. Senest på Stjernescenen, Smukfest 2019 blev Ude Af Kon-trol’s koncert sat på pause af Adam Duvå Hall inden drengene fik lov til at gennemføre festen.

  Ude Af Kontrol’s farverige energi blev også forløst på Plænen i Tivoli, som i øvrigt er den mest besøgte Fredags Rock koncert i 2019 med over 22.000 gæster, kun overgået af Tom Jones. Hits på stribe, tre meter høje led-robotter, konfetti, vilde tekster og eksplosiv energi er kun en del af opskriften som UAK vil vælte Danmark med i 2020.