Tidligere koncerter

Event Information:

 • tors
  26
  aug
  2021

  Tue West - NY DATO

  20:00Amager Bio

  Ståpladser
  175,- DKK + gebyr i forsalg
  200,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Ticketmaster)

  Med et nyt album i hånden, tager sangskriveren og musikeren på turné, med en varieret kvartet.
  En musikalsk og poetisk rejse gennem nye sange og et velkendt og nyfortolket bagkatalog.

  Tue West er i gang med et nyt album og er derudover flyttet til Reykjavik i Island, og pladen skal færdiggøres deroppe i løbet af vinteren. Det nye albums inspiration kigger både bagud mod 70’ernes og 80’ernes autodidakte og guitar prægede rockkoryfæer og rejser, andre steder, rundt i en “fra et hjem med et klaver” og synth præget synergi. Samtidig kigger det fremad mod nye musik poetiske jagtmarker, med modersmålet og den personlige stemmeføring i fokus.

  Tue West lagde efter et stort gennembrud i 2003 fundamentet til et kreativt forløb mod hjørnerne af den dansksprogede sangskrivning, og andre musikalske horisonter.

  Og uanset indpakning og tidens tone har opskriften altid indeholdt en solid og vedkommende sangskrivning, med et unikt udtryk og en personlig lyd. En lang række soloalbummer har han efterhånden bag sig, samt en engelsksproget udgivelse med trioen Jaruni, Moura and Wesko.

  Fra den kommende plade ramte singlen “Livet Lige Ovenpå Os” landet i August, og 20 November kan 2. singlen “Hvis Vi Holder Fast Ved Fremtid” streames og downloades.

  Den nye indspilning udkommer forår 2021

  Bandet er :
  Jeppe Gram : Trommer
  Albert Raft : Bas, Keys, Saxofon, kor
  Line Marianne : Keys, Bas, Vokal
  Tue West : Guitar, Klaver, Vokal