Tidligere koncerter

Event Information:

 • lør
  18
  dec
  2021

  Baest + Killing + Slet Det + Plaguemace + Kampvogn

  17:30Amager Bio

  Ståpladser
  180,- DKK + gebyr i forsalg
  215,- DKK i døren
  Køb billetter her (via Ticketmaster)

  NECRO FEST 2021
  Der er udsigt til en solid omgang tæsk, når BAEST slår dørene op til Necro Fest 2021 i Amager Bio 18. december 2021.

  De sidste 5 år har BAEST holdt juleafslutning på diverse scener rundt omkring i landet og ovenpå et rædderligt år 2020 med 3 udsolgte og sidenhen corona-aflyste koncerter i december, skruer bandet op for ambitionerne så ventetiden er det hele værd.

  BAEST
  BAEST fra Aarhus har på succesfuld vis etableret sig selv som landets største ekstrem-metalband i de seneste år. Med dybe rødder i klassisk lige-ud-af-landevejen dødsmetal, som den blev skabt af genre-legender som Dismember, Entombed, Morbid Angel, Death og Bolt Thrower, har bandet siden dannelsen i 2015 udviklet sig fra et hjemligt undergrundsfænomen til et anerkendt internationalt turnerende act, som er blevet håndplukket til tours med bl.a. Abbath (Immortal) i 2018 og Decapitated, Aborted og Entombed AD i 2019.

  KILLING
  Killin thrash metal fra Jylland. De spiller energisk, beskidt, aggressivt og ondsindet metal inspireret af deres egne gamle helte. Inspireret af Slayer, Exodus, Kreator, and Metallica er de til august 2021 klar med deres debutalbum “Face The Madness”.

  SLET DET
  Med en moderne blanding af old-school thrash, hardcore og groove metal, har SLET DET skabt sit eget crossover univers. SLET DET blev dannet i Aarhus i begyndelsen af 2020 og det nu anmelderroste debutalbum ‘Start Forfra’ udkom allerede slut 2020. GAFFA skrev: ‘Det er her man for alvor opdager, at Danmark har fået et nyt trash/death-metal-band, som kan levere den vare til perfektion’.Heavymetal.dk skrev : ‘Tænk på energien hos Power Trip, kompromisløsheden hos Machine Head, lidt af Slayers riffs og groovet fra Down’.

  PLAGUEMACE
  Plaguemace op til dans med deres nakke-knækkende thrashy Death’n’Roll. Musisk bliver der trukket associationer til blandt andet High on Fire, Entombed, Grave og Motörhead, krydret med brutale
  breakdowns og rygrads-bøjende grooves. Intentionen om at servere en rock’n’roll eksplosion af højeste kaliber,
  bringer bandet med sig på scenen, hvor deres over-the-top kaotiske dødscirkus brænder for at nedlægge den danske undergrund. Herefter resten af verden.

  KAMPVOGN
  Kampvogn fra Aarhus spiller ægte kloakdød med gennemrådne riffs og et strejf af skandinaviske melodier og punkede trommer. Første verdenskrig er det gennemgående tema, og der er smæk for skillingen, når Kampvogn byder op til våd og klam dødedans.