Amaranthe (S) + Beyond the Black (DE) – NY DATO

Ståpladser
300,- DKK + gebyr i forsalg
325,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)

Amaranthes karriere er skudt afsted med raketfart siden begyndelsen for mere end 10 år siden, og i dag er bandet et af de mest velrenommerede inden for deres felt:

Oplev hvirvlende keyboardløb mellem distortionguitar og medrivende melodier i Amaranthes komprimerede, skarptskårne produktioner, der får deres eletroniske take på metalgenren til at gå op i en højere enhed med metallens fængende riffs.

Alle deres fuldlængdealbum er indspillet i Hansen Studios i Ribe, hvor også genrefæller som Avantasia, Powerwolf, Unleash the Archers, Seven Kingdoms og Epica har lagt vejen forbi de kyndige hænder – og nok ikke ved et tilfælde.

Amaranthe består af vokalisterne Elize Ryd, Henrik Englund Wilhelmsson og Nils Molin, på guitar og keys Olof Mörck, bassist Johan Andreassen og den danske trommeslager Morten Løwe Sørensen, der også har slået sine folder i Dragonland (sammen med forsanger Elize Ryd) og tidligere i Mercenary, The Arcane Order m. fl.

De gæstede sidst Amager Bio i 2013 sammen med Stratovarius og den dansk/svenske sekstet lover på denne toturné en stor visuel oplevelse, og en sætliste der udforsker uberørt terræn.

På turnéen flankeres Amaranthe af de tyske musikalske frænder i Beyond The Black, som co-headliner denne europaturné. Også Beyond The Black finder en nærmest overjordisk styrke i symfoniske omkvæd med melodier.

Trods deres blot få år på scenen har de allerede udgivet tre fuldlængdealbum og ser meget frem til turnéen som er deres hidtil mest omfangsrige. Et sted mellem hardrock og melodisk metal svæver Beyond The Black på vingerne af fordums succesfulde acts inden for genren, og lykkes alligevel med at udfordre tronens vogtere uden at kny.

Hos Beyond The Black findes både en vilje og musikalsk nysgerrighed, der for alvor bider sig fast hos fans af både power- og symfonisk metal.