AmarGetON!: Final Jam

225,- DKK + gebyr i forsalg
250,- DKK i døren
Køb billetter her via Ticketmaster

Denne aften i Amager Bio afslutter festivalen AmarGetON! der over 1 måned har leget, belyst, kørt, workshoppet, fejret og snakket om Amagers betydning for dansk hiphop historie. Den 13. maj skal vi nikke med nakken og lade hængerøven hænge til lyden af beatsene og rimene fra dengang og nu.

Denne aften står i god gedigen hiphops tegn. Repræsenteret på fineste vis af en kæmpe blanding af kunstnere der på hver sin måde har haft Amager inde under huden.

Graven All Stars
Humme, Supa, Es, Opiden, Niki Bernard, Solo Solito, J-Spliff, Kasper Spez.

Det legendariske studie og hang-out tæt på Lergravsparken stiller med et banging hold af raprepræsentanter. Graven var et legendarisk studie tæt på Lergravsparken. Her huserede et stort crew af dygtige rappere og producere i 00’erne. De har samarbejdet på kryds og tværs, udgivet mixtapes og albums hvor de overlappede hinanden på ægte hiphop pose vis. Der var mange, rigtig mange forskellige kunstnere inde over Graven konstellationen. Graven stiller med et repræsentativt udvalg af kunstnere og kuraterer en tid i Amarkansk hiphop der ofte bliver overset. Graven stiller med et repræsentativt udvalg af kunstnere og kuraterer en tid i Amarkansk hiphop der ofte bliver overset.

DJ Noize showcase

Verdensmesteren fra ‘96. En i særklasse dygtig pladespiller-betvinger der øvede sig og udviklede sig i Klub 47. Lever bl.a. af at være dj til alverdens forskellige kulturarrangementer, samt musik producer og DJ til Pede B. Noize er garant for et show af tårnhøj klasse og har et hiphop generalieblad meget få kan matche og er anerkendt som et fyrtårn i den danske hiphop historie.

Al Agami Experience

Al Agami er været en aktiv del af den danske hiphopscene siden 88. Han har både optrådt som solokunstner og medvirket i mange sammenhænge med store danske artister og forskellige projekter. Han har modtaget en Grammy for sit første soloalbum ”Covert Operations” som årets danske rap/dance-udgivelse. Denne aften trækker han tråde helt tilbage fra begyndelsen i Dope Solution og frem til Covert Operations.

Break Forward

Nogle af de allerbedste dansere i DK giver en smagsprøve på hvad de kan. Islands Brygges egen Tunde Adetunji har taget et hold af showlystne dansere med der er klar til at vise hvor break-skabet skal stå.

Karen Mukupa

Karen Mukupa startede sin karierre i 90’erne sammen med Natasja. Sammen udgjorde de rap gruppen No Name Requested som var med til at revolutionere den danske reggae og rap scene. Denne aftens sæt giver en velkomponeret rundtur i Karen Mukupas mange facetterede og farverige karriere.

Humleridderne

Dan, Daniel og Jimmi fra Tårnby storhittede med “Malerhjerne” i midt 90’erne og solgte uhørte 100.000 eksemplarer af deres album “Jeg Gi´r en Omgang Hvis du Giver to” Det bliver ikke mere Amager end HR. De spillede til en masse hiphop jams i klub 47, og Pulejams i den Grå Hal, før deres kommercielle gennembrud.

Rap Champs Surprise

Oplev 2 af DK´s ypperste ordekvilibrister jonglere med improviserede rim om Amager. Vi siger ikke mere.

Hus-DJ: DJ KCL

Har gået i Klub 47 i 90’erne og var i 00’erne ansat der som hiphop pædagog. Har rappet med i grupperne Insekterne OG Looney Tecnix. KCL er tidligere Danmarksmester i Mix og er turnerer i dag som dj i hele verden. Har arrangeret flere koncerter og jams end nogen kan holde styr på, i den danske hip undergrund. Hun har været udøvende i kulturen siden 90’erne og der hersker enorm respekt for KCL’s arbejde og engagement i dansk hiphop.

Vært: PTA (Peter Trier Aagaard): Dansk hiphops ekspert nummer absolut 1. Peter lever og ånder hiphop. Han ved ALT om dansk hiphop. Optræder ofte i TV når der skal bruges valid og underholdende information. Har optrådt som freestyle rapper, og har været vært til utallige koncerter.