Asking Alexandria (UK)

askingalexandria

Ståpladser
225,- DKK + gebyr i forsalg
250,- DKK i døren
Køb billetter her (via BilletNET)… Eller på Café 5øren

Metalcore-bandet Asking Alexandria arbejder i øjeblikket på at færdiggøre det, der skal blive gruppens tredje album. Det udkommer til september og fire måneder senere træder den engelske kvintet op på scenen i Amager Bio.

Bandet blev dannet af guitaristen Ben Bruce, da han efter nogle år i Dubai vendte hjem til England. Navnet havde han allerede brugt til en enkelt udgivelse med en gruppe musikere i det mellemøstlige, men ifølge Bruce selv, har dette projekt intet med den nuværende gruppe at gøre. Den blev dannet i 2008 og udsendte debutalbummet ”Stand Up and Scream” året efter. Efterfølgeren ”Reckless and Relentless” videreførte bandets umiskendelige mix af tung metal og dansable synthelementer og udkom i 2010.

Sidste år udsendte Asking Alexandria så højst usædvanligt for genren et remix-album af deres debut. Titlen var en lettere omskrivning til Stepped Up and Scratched og præsenterede bandets numre i nogle totalt nye versioner kraftigt inspireret af electro og dubstep.

Det kommende album er af Revolver Magazine blevet listet som et af de mest forventede i 2012 og forsangeren Danny Worshop har beskrevet det som ”den musikalske baby”, der ville komme ud af at parre Mötley Crüe og Slipknot.