Becky Hill (UK)

Ståpladser
350,- DKK + gebyr i forsalg
365,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)

Becky har en utvivlsom evne til at skrive storhittende popsange og et ry for at være en af de ledende kræfter på Storbritanniens musikscene. Hun er uden tvivl en af Storbritanniens mest enestående talenter og har sikret sig to BRIT Awards, 18 top 40 singler og milliarder af streams. Hendes sensationelle liveoptræden vil nu endnu engang vise hendes utrolige vokale evner, fængslende scenetilstedeværelse og sin evne til at skabe en unik forbindelse til sine fans.

I de seneste måneder har Becky Hill opbygget stor forventning til udgivelsen af sit kommende andet album i 2024. Først vendte hun tilbage til hitlisterne med ‘Side Effects’, en #1 Radio Airplay Chart-optagelse, der blev A-listet på Radio 1 og placeret som #1 på Spotify’s New Music Friday. Derefter samarbejdede hun med drum & bass-koryfæerne Chase & Status på ‘Disconnect’, der nåede #6 i Storbritannien og for nylig blev certificeret Guld. Dette bidrog til hendes katalog af Top 10 hits, som også inkluderer ‘Gecko (Overdrive)’ med Oliver Heldens (#1), ‘Wish You Well’ med Sigala (#8), ‘Remember’ med David Guetta (#3) og ‘Crazy What Love Can Do’ med David Guetta og Ella Henderson (#5).

Disse sange har været drivkraften bag hendes store succes. Hendes debutalbum fra 2021, ‘Only Honest On The Weekend’, debuterede som #7 og blev certificeret Guld, hvilket kun tilføjede til en karriere, der allerede har opnået fire dobbeltplatinsange. Ud over hendes to BRIT Awards, har Becky også vundet to ASCAP London Music Awards med ‘False Alarm’ og ‘Lose Control’, plus prisen for Bedste Kvindelige Kunstner ved O2 Silver Clef Awards i 2022. Hendes internationale succes nåede nye højder i 2022 med fire #1 hits på amerikansk radio i form af ‘Run’ med Galantis, ‘Crazy What Love Can Do’ med David Guetta og Ella Henderson, ‘History’ med Joel Corry og ‘Words’.

Efter at have tilbragt sommeren med at optræde på næsten alle tænkelige store festivaler (Glastonbury, Reading, Leeds, TRNSMT, Creamfields), annoncerede Becky for nylig sin første nogensinde UK og Irland Arena-turné i oktober 2024, hvor hun solgte over 80.000 billetter på 3 dage. Efterspørgslen på billetterne var så stor, at hun efterfølgende bekræftede endnu en række datoer, denne gang med en række udendørs sommerkoncerter.