Beth Hart (US)

bethhart2012

Ståpladser
250,- DKK + gebyr i forsalg
275,- DKK i døren
Køb billetter her (via BilletNET)… Eller på Café 5øren

Amerikanske Beth Hart er lidt af en darling her til lands. Siden årtusindeskiftet har hun været fast gæst på de danske koncertscener, heriblandt flere optrædener i Amager Bio og intet mindre end seks gange på Skanderborg, hvor hun har opbygget sig en loyal fanskare.

Den nu 40-årige californier har altid dyrket 60’ernes soulsangerinder – navnlig Janis Joplin, som hun sågar har portrætteret i en musical. Men man fornemmer også et strejf af samtidige navne som Sheryl Crow og Alanis Morissette.

Beth Hart har udgivet fem studiealbums i eget navn, og den 8. oktober udkommer det sjette, og mest personlige, ”Bang Bang Boom Boom”, som følger op på sidste års pladesamarbejde med stjerneguitaristen Joe Bonamassa, der affødte coversamlingen ”Don’t Explain”.

På ”Bang Bang Boom Boom” tager Hart efter sigende et modigt hovedspring ud i sine musikalske inspirationskilder med alt fra fra blues til jazz til pop og soul. Numrene er dybt personlige og alle skrevet af Beth selv.

”Sangene tager livtag med de mange oplevelser, positive som negative, livet har budt på indtil videre”, siger hun selv om den 11 nye skæringer.