Black Stone Cherry (US)

blackstonecherry

Ståpladser
150,- DKK + gebyr i forsalg
175,- DKK i døren
Køb billetter her (via BilletNET)… Eller på Café 5øren

Black Stone Cherry har stille og roligt arbejdet sig hårdt frem mod den store succes. Kvartetten startede som teenagere i 2001 med at jamme sammen på deres favorit-stonerrock- og metal-numre og udsendte kort efter en demo.

Der skulle dog yderligere et par år til, før de fire gutter fra Kentucky i 2006 udsendte deres selvbetitlede debut. Siden er det gået hurtigt for bandet, der brød igennem med opvarmningstjanser for bl.a. Def Leppard, Nickelback og Alter Bridge.

Samtidig med har Black Stone Cherry formået at udvikle deres lyd fra det tunge og stenede til det mere sydstatsrockede, hvilket man for første gang kunne høre på gruppens 2011-album, “Between the Devil and the Deep Blue Sea”.

Siden fulgte turnéer med supergruppen Chickenfoot samt selveste Lynyrd Skynyrd og Bad Company, og i sommeren 2013 headlinede de fire hårdarbejdende amerikanere den næststørste scene på Download-festivalen i England.

Black Stone Cherry er netop nu klar med deres fjerde album, “Magic Mountain”, der bygger videre på sydstatsrockens slagkraftige værdier, og til oktober er de altså klar til at stå på egne ben, som hovednavn i Amager Bio.

Der er dømt sydstatsrockfest af den hårde, klassiske skuffe, når denne fremadstormende kvartet lægger vejen forbi Amager Bio, hvor billetprisen er mere end rimelig.