Carsten Dahl Trio (feat. Lennart Ginman/Frands Rifbjerg)

carstendahl2016

Unummererede siddepladser
175,- DKK + gebyr i forsalg
200,- DKK i døren
Køb billetter her (via BilletNET)… Eller på Café 5øren

Med udgivelsen af ”A Good Time” markerer Carsten Dahl Trio sin 3′ udgivelse for Storyville. Trioen som er Carsten Dahl (piano), Lennart Ginman (bas) og Frands Rifbjerg (trommer), er som altid fyldt af spilleglæde og intimitet, og det kan i særdeleshed mærkes live. ”A Good Time” er da også en samling standards, som er optaget live.

Alle 3 musikere har i denne trio såvel i andre sammenhænge en lang musikalsk historie, så der kan med sikkerhed forventes en stilsikker og underholdende musikalsk aften.

Repertoiret vælges impulsivt og med kærlighed til øjeblikkets stemning fra et jazzkatalog med lidenskab til jazztraditionen. Da trioen har spillet sammen siden 1998, hvor trioen debuterede med ”Will you make my soup hot & silver”, optrådt live utallige gange, har de et kæmpe bagkatalog, som de kan spille på. Det bliver en musikalsk rejse med en trio sprudlende af overskud, leg og spilleglæde, der denne aften gæster klubben.

Pressen skrev bl.a. om trioens seneste album ”A Good Time”

Gaffa: 5 ud af 6 stjerner

”Dét nummer – og de følgende – er så udfoldede og veludførte af de tre danskere, at man bare må overgive sig og nyde det sprælsk legende, teknisk velfunderede og kunstneriske ypperlige, der kendetegner albummet som helhed”

Jazznyt

”Min far er kæmpefan af Oscar Peterson og Keith Jarrett…og så behøver jeg vist ikke at sige mere.”

All About Jazz (USA) gav albummet 5ud af 6 stjerner

Republico Jazz:

”The recording sparkles of joy and musicians who are comfortable in each other’s company. Drummer Frands Rifbjerg and bass player Lennart Ginman both contribute with superb playing making this one of the most original piano trios in recent times.”

Jazz Weekly

”Fresh like the early morning sunshine!”