Carsten Dahls Golden Ratio

Ståpladser
250,- DKK + gebyr i forsalg
265,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)…

Pianisten og fænomenet Carsten Dahl har de sidste 30 år spillet i et utal af trioer med anmelderroste udgivelser og turnéer i hele verden.

Hans nyeste samarbejde, er et musikalsk kollektiv med den svenske bassist Daniel Franck og trommeslager Jakob Høyer, som de tilsammen har døbt ” Carsten Dahl – Golden Ratio”.

Musikken består mest af øjeblikkets kompositioner, men i lige så høj grad også af decideret nyskrevne numre og enkelte kendte sange i deres helt egne arrangementer.

Musikken er poetisk, rørende, swingende, vild og polyfonisk. Dens verden efterstræber en kollektiv balance i udfoldelsen og skabelsesprocessen bæres frem af de tre sublime individuelle musikeres indre kompromisløse nødvendighed og deres indbyrdes komplementære forståelse af
øjeblikkets skabelse i et musikalsk originalt lydfællesskab.

I kølvandet på denne særlige udvikling ligger der en lang turné i 2023, som inkluderer Singapore, Berlin, Olso, Stockholm, Molde, Bergen, Amsterdam og sammen arbejder trioen på en indspilning i foråret 2023 som ventes udgivet på et stort udenlandsk selskab.