Chili Machine – Blood Sugar Sex Magik 30th anniversary

Ståpladser
155,- DKK + gebyr i forsalg
190,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)

På vej ud af 1980’erne var Red Hot Chili Peppers et af de hippeste undergrundsbands fra USA, men samtidig mærket af et årti præget af stofmisbrug og dødsfald.

Chad Smith og kun 19-årige John Frusciante bragte bandet fornyet energi og kreativitet og i sommeren 1991 isolerede RHCP sig i en villa, med producer Rick Rubin og optagelserne begyndte til deres største kommercielle succes nogensinde.

Blood Sugar Sex Magik udkom den 24. september 1991, med singlerne: If you have to ask, Give it away, Breaking the girl, Suck my kiss og det globale mainstream hit: Under the Bridge.

Albummet nåede en 3. plads på billboards top-200 og markerede et nyt kapitel med reflekterende sangskrivning og en mere tempereret, men stadig potent funk/rock/pop-lyd.

Chili Machine har siden 2005 spillet Red Hot Chili Peppers & Rage Against the Machine Peppers, blandet med deres egne originalkompositioner og fik hurtigt etableret
sig som det eneste band, der var i stand til at ramme den beskidte funk, lyrik og hårde rock, der er ovenstående bands DNA.

Virtuose bas og guitarriff blandet med hårdtslående trommer og en rasende forsanger i front, har fra starten været opskriften. De kompromisløse optrædener og udsolgte koncerter over hele landet har været garanti for en autentisk funk-rock oplevelse, der tager musikken alvorligt og giver sig 100%.

I anledning af 30 året for udgivelsen af Blood Sugar Sex Magik, har de fire københavnere forberedt et show, der hylder det legendariske album samt øvrige højdepunkter fra både RHCP & RATM’s bagkatalog.

Sømændene har ændret sig over årene, og i 2013 skiftede orkestret navn fra ”De Glade Sømænd” til ”Sømændene”. Forsangeren er også skiftet ud undervejs, og generelt står de 9 sømænd for et markant anderledes show i dag end for 20 år siden. Publikum vil opleve nostalgi, sing-along og skålesange, men også en storladen og moderne koncertoplevelse. Ikke mindst vil ”Knap 20 (år) op” være en walk down memory lane med Sømændenes egne og ældre klassikere samt de senere års tilføjelser. Men vigtigst af alt vil publikum føle sig som en uundværlig del af den fest, der bliver holdt på scenen, hvilket har været rød tråd gennem alle 20 år, uanset hvor Sømændene har spillet.