Dee Pee – I Am Legend: Celebrating 30 Years of Hiphop

deepee

Ståpladser
175,- DKK + gebyr i forsalg
200,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)… Eller på Café 5øren

Der er dømt vaskeægte old school hiphop, når den danske pioner Dee Pee – far til fire og en af stifterne af Danmarks første raporkester “Rockers By Choice” – fejrer sit 30 års jubilæum i hiphoppens tjeneste.

Dee Pee, hvis borgerlige navn er Per Pedersen, er 47 år og har været passioneret hiphop’er, siden kulturen ramte ham under et High School-ophold i Rochester i 1982. Han vendte hjem med rygsækken fuld af kassettebånd og en forventning om, at nu skulle alle hans “homies” høre rapmusik. Først skulle han dog lige vinde det første danske mesterskab i breakdance i 84 og årene efter igen med gruppen “Floormasters”.

Det var først i 1986, efter graffitien var afprøvet og dansen mestret, at musikken for alvor blev den ledende faktor i Dee Pees hip hop univers. Det skete med gruppen “Fabulous Rockers”, som senere blev til det legendariske raporkester “Rockers by Choice”.

Efter RBC – som en sjælden gang imellem kan opleves til specielle events – har Per realiseret sin drøm om et soloalbum. Det udkom i 2010 og høstede stor ros og opmærksomhed, bl.a. i TV2 nyhederne.

Efter en tid som breakdancemester, en årrække med RBC, en musik video i New York med dobbelt udsolgt release i Cinemateket, fire Roskilde Festival-shows; 2 med RBC, 1 i eget navn og 1 som gæst på Orange, er det nu blevet tid til at komme omkring alle oplevelser på én aften!

DJ’s, rappere, dansere, malere og musikere vil denne aften hylde pioneren og legenden Dee Pee, på hans hjemmebane, Manhattans forstad, Ama’r – på hans 30 års jubilæum.

Manden som bragte hiphoppen fra New York til Danmark, er mere end klar til at give publikum en oplevelse af dimensioner!

Et 30 års jubilæum, hvor man vil kunne opleve overraskelser og optrædener som aldrig er set eller hørt før – og som med garanti aldrig vil ske igen! – en historisk aften i hiphoppens tegn!