Devin Townsend Project (CAN) + Fear Factory (US) + Sylosis (US)

devintownsend

Ståpladser
220,- DKK + gebyr i forsalg
250,- DKK i døren
Køb billetter her (via Billetlugen)… Eller på Café 5øren

Devin Townsend Project, der sidst lagde The Rock og Voxhall ned, er tilbage med deres femte album ”Epicloud”, der står til udgivelse i efteråret 2012.

Townsend, der engang huserede i bandet Strapping Young Lad, ligger ikke på den lade side når det kommer til udgivelse af albums. 15 styks er det blevet til i årenes løb og det ser ikke ud til at stoppe lige foreløbigt. I 2011 blev det til to meget forskellige af slagsen, nemlig det melodiske ”Ghost” og det mere kaotiske “Deconstruction”.

Med sig som co-headliner har Devin vennerne i Fear Factory, som også er aktuelle med et et nyt album, nemlig deres ottende udgivelse, “The Industrialist”.

Pladen er indspillet af de to eneste tilbageværende originale medlemmer Burton C. Bell (vokal) og Dino Cazares (guitar), og det er stadig uvist, hvem der skal udfylde pladserne, når bandet skal spille live i Europa – bandet har dog for nyligt spillet shows med Matt DeVries (Chimaira, Six Feet Under) på bas og Mike Heller (Malignancy) på trommer.

Som opvarmning spiller engelske Sylosis. Via en pladekontrakt med Nuclear Blast har bandet fået stor opmærksomhed rundt omkring i Europa. De udgav deres andet album den 11. marts og var i den forbindelse på tour med tech-metallerne i Textures.