DJ Shadow (US)

djshadow

Den stilfulde og karismatiske DJ SHADOW gæster endnu engang Danmark og giver en opvisning i kunstarten turntablism. DJ Shadow gæstede København i 2008 sammen med kollegaen Cut Chemist, hvor de sammen fremførte showet ”The Hard Sell” for et udsolgt Store Vega.

DJ Shadow revolutionerede hiphoppen, da han berigede verden med debutalbummet ”Endtroducing” fra 1996, og har siden udgivet et utal af musikalske vidundere og endnu et studiealbum er under opsejling.

DJ Shadows eminente blanding af funk, hiphop, jazz, rock og techno har henrykket verden over og den berømte DJ har slået sit navn fast som en højt respekteret musikproducer, instrumentalt eller assisteret af en af de utallige vokaler, der spænder lige fra Thom Yorke til Mos Def.

Der er lagt op til et par intense og massive aftener, når DJ Shadows unikke, flimrende scratch og slæbende beats fylder spillestederne. Ved hjælp af groovy samplinger, tryller han en musikalsk fest af alle stilarter frem til provokerende og sjove mash-ups af rap, violiner, new wave, funk.