Durand Jones & The Indications (US)

Ståpladser
320,- DKK + gebyr i forsalg
335,- DKK i døren
Køb billetter her via Ticketmaster

Durand Jones & The Indications er en amerikansk, moderne R&B- og soulgruppe. Den blev dannet i 2012 og blev fremtrædende som en del af soul revivalist-bevægelsen omkring tidspunktet for genudgivelsen af debutalbummet i 2018. Det andet album American Love Call blev udgivet i marts 2019, efterfulgt af ’Private Space’ i juli 2021.

Bandet er grundlagt af den centrale sangskrivertrio bestående af sanger Durand Jones, sanger/trommeslager Aaron Frazer og guitarist Blake Rhein. Inspireret af en håndfuld støvede og obskure 45’er-plader med navne som Ethics, Brothers of Soul og Icemen satte Indications sig for at lave en plade gennemsyret af tunge trommer, soulede vokaler og dybe grooves.

De udgav deres første single i 2015 og fulgte i 2016 op med det selvbetitlede debutalbum. I løbet af juli og august 2018 indspillede bandet deres andet album i Brooklyn, New York og fokuserede på at udvikle en “vokalgruppelyd”. Deres plade, ’American Love Call,’ blev udgivet i marts 2018. I juli udgav de deres tredje album, ’Private Space,’ indeholdende hovedsinglen ’Witchoo.’ Det ti numre lange album blev indspillet i New York City på Diamond Mine og har en mere disco og moderne soul-inspireret lyd.

Til efteråret kan de opleves live, når de gæster Europa og spillestedet Amager Bio.