Ekspressen

Ståpladser
200,- DKK + gebyr i forsalg
225,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)

Det humørspredende musikkollektiv Ekspressen, bestående af Pharfar, Klumben, Pewer og Chapper, inviterer hele Danmark til efterårsbal for året 2021. Kom med til en kæmpe aften fuld af fællessang, farverige fortællinger og ikke mindst musik.

Fire vidt forskellige mænd går sammen og udforsker de ting, der binder dem sammen på denne planet. En tænker, en skænker, en formand og en strejfer.

Inden aftenen er omme, har de nedbrudt alle barrierer, åbenbaret deres hjerter og rørt hinanden og publikum på en måde, man ikke troede mulig. Musik, komik, fadøl og fællesskab for evigt forenet en aften i Amager Bio.

“For første gang arrangerer vi selv, og det bliver eneste gang i 2021, at vi inviterer indenfor til koncert. Det bliver en helt særlig og enestående aften – specielt for os selv. Der kommer gæster – venner fra nær og fjern – og hele Danmark er inviteret. Forvent det u-forventede når køerne endelig skal på græs. Der er gode muligheder for, det bliver en aften, du aldrig vil glemme” – Pewer fra Ekspressen.

Når Ekspressen går på scenen, sker der noget helt særligt. Fra første akkord spredes en musikalsk trykbølge af eufori og ekstase. De fire bandmedlemmer Pharfar, Klumben, Pewer og Chapper skaber en folkelig følelse af fælleskab og frihed – der efterlader publikum med en følelse af lykke og ligeværd.

Kom med til Ekspressens musikalske festfyrværkeri i Amager Bio, der bliver bandets største koncert til dato. Denne aften betyder det ikke noget, om du er outsider, tolvtalspige, festkonge, sportsstjerne eller fraværsfyrste – hele Danmark er inviteret med til fest med Ekspressen til november.