Entombed A.D. (S) + Voivod (CA) + Lord Dying (US)

entombedvoivodlorddying

Ståpladser
200,- DKK + gebyr i forsalg
225,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)… Eller på Café 5øren

Det er over 20 år siden, at Entombed udgav det banebrydende album “Left Hand Path”, og kort derefter de opfølgende og ligeså stærke albums “Clandestine” og “Wolverine Blues”, hvor især sidstnævnte markerede bandet yderligere og gav dem mærkatet “death ‘n’ roll”.

Entombed A.D. er med den grumme Lars Göran Petrov – også kendt som LG, og de øvrige medlemmer er Nico Elgstrand, Victor Brandt og Olle Dahlstedt, og dette band med “A.D.”-tilføjelsen opstod af asken efter uoverensstemmelser i det originale orkester.

Men den ultratunge og groovy sound som vi kender og elsker fra Entombed, er intakt. “Stockholm Death Metal” ville simpelthen ikke eksistere uden dette band.

Canadiske Voivod spiller progressiv thrash. De begyndte tilbage i de tidlige firsere og var et af de første canadiske bands, der fik international succes med dén genrebaggrund.

Bandet har været grueligt meget igennem, hvor den største præstation nok var, at gruppen overlevede at guitaristen Denis “Piggy” D’Amour døde af kræft i 2005.

Bandet har udgivet tretten album, og regner med at have et fjortende klar i slutningen af i år.