G-Eazy (US)

Ståpladser
355,- DKK + gebyr i forsalg
370,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)

Den multiplatinsælgende superstjerne G-Eazy annoncerer sin kommende ’Freak Show’ verdensturné i Nordamerika, Europa, Australien og New Zealand.

Oplev den multiplatin-sælgende kunstner og producer G-Eazy i Amager Bio fredag den 24. januar 2025. Danmark har tidligere lagt scene til G-Eazy, først totalt udsolgt i Grå Hal i 2014, så på en pakket Arena-scene på Roskilde Festival i 2016 og et udsolgt Store Vega i 2018. G-Eazy har cementeret sig som en fremtrædende figur på den internationale rapscene, kendt for sin smooth levering og skarpe produktioner, der blander West Coast vibes med pop og R&B. Hans stil kombinerer personlig storytelling og melodiske elementer, alt sammen rodfæstet i ægte West Coast hip-hop.

Tidligere på foråret udgav G-Eazy sin helt nye single ‘Femme Fatale’ med to gange GRAMMY-nominerede og multiplatinkunstner Coi Leray og rapsensation Kaliii. ‘Femme Fatale’ er den første nye musik fra kunstneren i over et år. Nummeret fremhæver G-Eazys brede musikalske påvirkninger og indeholder et sample fra den legendariske caribiske reggae-funkgruppe 20th Century Steel Band-sangen ‘Heaven and Hell Is On Earth.’

Den talentfulde rapper fra Bay-området har optrådt på prestigefyldte scener som Saturday Night Live, Jimmy Kimmel Live! og The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. G-Eazy har vundet en People’s Choice Award for “Favourite Hip-Hop Artist’ og er blevet udnævnt til Forbes’ “30 Under 30.’ Han har også været på forsiderne af internationale publikationer som GQ Italia, Rollacoaster, Numero NL, XXL og Flaunt.