Grandmaster Flash (US) – UDSOLGT!

Ståpladser
260,- DKK + gebyr i forsalg
290,- DKK i døren
Køb billetter her (via Billetlugen)… Eller på Café 5øren

Efter to udsolgte koncerter på rekordtid i Pumpehuset for 2 uger siden, vender Grandmaster Flash tilbage til København endnu større!

Tag på et musikalsk eventyr tilbage til hiphoppens barndom, og få fornemmelsen af at være til et funky blockparty i The Bronx, når Grandmaster Flash besøger Amager Bio i København med showet ”Hip-Hop, People, Places & Things” fredag den 23. februar 2018.

Om koncerterne i november, skrev Politiken: ”Grandmaster Flash holdt Pumpehuset spilkogende, mens han gav lektioner i hiphoppens historie”, ”Professoren tog publikum i skole og viste, hvordan en hiphopfest skal holdes, da Pumpehuset eksploderede i et sammenstød af rock-riff, hårde rim og funk-samples. Grandmaster Flash gav ikke publikum et eneste roligt minut”.

Information skrev: ”Grandmaster Flash på euforisk tidsrejse i hiphop. Hiphop-legenden og turntablist-pioneren Grandmaster Flash gav os en historielektion og en hjemstavnshyldest i Pumpehuset i København. Men han mindede os også om, at hiphop også bare kan handle om at have det for vildt”, og udtalelser fra publikum i dagene efter lød: ”Den VILDESTE oplevelse og et fantastisk trip down memory lane.. DET gad jeg godt igen”, ”Det var så vild en koncert. Fed oplevelse”, ” Kan stadigvæk ikke få armene ned!”, ”Bedste fest EVER”, ” Fed aften med den vildeste DJ og den mest formidable musik – stadig høj over onsdag aften” og ”Intet mindre end en konge koncert”.

ALT taler for endnu en fantastisk fest i København … Denne gang i Amager Bio en fredag aften!