Hammerfall (S)

hammerfall2016

Ståpladser
250,- DKK + gebyr i forsalg
275,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)… Eller på Café 5øren

Hammerfall er et af Sveriges store power-metal-bands, som både har sans for melodi og kontant leveret energi. Bandets musikalske rødder er solidt plantet i 80’ernes metal-lyd, defineret af bands såsom Judas Priest og Manowar, med en særlig vægt lagt på det storladne.

4. november i år udgiver kvintetten deres 10. studiealbum der kommer til at hedde ’Built to Last’, og bandet har om nogen bevist, at de kan modstå tidens tand og diverse modeluner.

Bandet blev dannet tilbage i 1993 i Göteborg. I en tid hvor grungen var på sit højeste, holdt de den metalliske tunge lige i munden og var med til at definere Göteborg-scenen. Det var et musikalsk miljø som dannede grobund for den melodiske dødsmetal, der med tiden blev genredefinerende for en hel metalverden.

Hammerfall har været igennem flere ændringer af bandets medlemmer. De har gæstet Danmark flere gange, både på Roskilde Festival, Vega, Copenhell samt sidste års legendariske dobbeltkoncert i Amager Bio med Pretty Maids – et band der i øvrigt også har været en inspirationskilde for Hammerfall.