Henning Stærk & Shaky Ground

kreatormorbidangel

Ståpladser
200,- DKK + gebyr i forsalg
225,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)… Eller på Café 5øren

I 1987 stod Henning Stærk og Shaky Ground for første gang på en scene sammen! Shaky Ground featuring Henning Stærk stod der på plakaten dengang, og det var sådan at konstellationen drog ud i det ganske land og udland i øvrigt og der lagde kimen til det, der i årene der fulgte, skulle udvikle sig til en kæmpesucces!

I 1989 udsendte Henning Stærk sit fjerde, og skulle det vise sig, mest succesfulde album hidtil: “Dreams to Remember”. Henning havde efter 2 års gæsteoptræden med Shaky-drengene, valgt at hyre Esbjerg bandet til albummet, og sammen med Kim Hyttel som producer og med lidt hjælp fra The Jordanaires (Elvis’ gamle kor) og Charlie Mccoy på vidunderlig mundharpe, blev dette album sammen med efterfølgeren “Hard to Handle” Hennings store kommercielle gennembrud, der med hits som “Sweetheart”, “Checkbook”, “Lonely Weekends” og “Who’ll Stop the Rain” til dato har solgt imponerende 200.000 eksemplarer!

Yderligere to succesfulde albums og en stribe af Hennings største sange og tæt på 1000 koncerter blev det til sammen med Shaky Ground, inden de to parter valgte at gå hver til sit i 1996!

Jubilæet skal fejres og bliver det med en tur i december, hvor Henning og Shaky har indforskrevet en af Hennings tidligere guitarister, Jacob Petersen som “special guest”. Jacob spillede med Henning i årene 1996-98, inden han pakkede sin kuffert og rejste til USA for at prøve lykken. Her har han boet siden og er blandt meget andet i dag fast mand i Steve Miller Band.

Manden med Danmarks dybeste stemme, Lars Attermann er ligeledes blevet indforskrevet til turen, et ’must’ i de mange korarrangementer som The Jordanaires skabte på flere af Hennings største hits.

Glæd jer til en aften i selskab med en af dansk rock musiks største personligheder igennem mere end 40 år, og med det band, Henning har skabt sine største succeser sammen med, Shaky Ground.