Inhaler (IRL)

Ståpladser
230,- DKK + gebyr i forsalg
265,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)

Inhaler er et irsk indierockband fra Dublin. Bandet besitår af vokalist/guitarist Elijah Hewson, bassist Robert Keating, guitarist Josh Jenkinson og trommeslager Ryan McMahon. Der er større og større forventninger til bandet, da de dels rangerede som nummer 5 i BBC’s Sound of … music-meningsmåling i 2019, dels var en af vinderne af Music Moves Europe Talent Award 2021 og blev nomineret til MTV PUSH UK & IRE 2021.

Inhalers debutalbum ‘It Will Always Be Like This’ udkommer 9. juli 2021 og er en plade. Det er et album fyldt med ekspansiv indie-rock grooves og skyhøje hymner, og som inkluderer singlerne ’Cheer Up Baby,’ ’My Honest Face’ og titelnummeret ’It Will Always Be Like This.’

Gruppen blev oprindeligt dannet i 2012 på St. Andrews College i Blackrock, Dublin, men lagde sig først fast på navnet Inhaler i 2015. Jenkinson sluttede sig til bandet lige efter bandets navn blev besluttet.

Nu hvor coronapandemien lakker mod enden, er de klar til at give koncerter over hele Europa – også på en af de bedste og mest vellydende livescener i København: Amager Bio.