Ivan Pedersen & Danmarks Næstbedste Trio – NY DATO

Unummererede siddepladser
230,- DKK + gebyr i forsalg
255,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)

Ivan Pedersen har været i gang i to menneskealdre, og har stadig hjertet med.

Man kunne måske godt overveje at gå på pension, når man er 70+ år gammel, men det ligger åbenbart ikke lige for hos dansk musiks, Grand Old Man, Ivan Pedersen. For ikke så snart hans corona-udsatte – og TV transmitterede – 70 Års fest-turné 2020 er overstået, før så rykker det igen i cirkus-hesten, og den tager på landevejen igen i foråret 2021.

Den superstramme trio bag ham: Danmarks Næstbedste Trio: (Sten Rasmussen, Troels Skovgaard og Søren Skov – musikere der gennem årene symbiotisk næsten er groet sammen med Pedersen) giver disse sange al den dynamik, nærhed og finesse i detaljen, som sangene og arrangementerne indbyder til, hvad også det mange gange TV transmitterede show fra Horsens Ny Teater så tydeligt viser.

Den modne alders traditionelle passivitet har altså ikke – som man måske kunne forvente – indfundet sig på matriklen i Besser på Samsø, hvor sangeren, musikeren, produceren, musikpolitikeren har boet i de senere år. Det er nemlig blevet til nogle Sing Sing Sing turnéer, dannelse af en helt ny trio med to andre tenorer i TWDFL, udgivelsen af det ”modne CD-album”: Min verden er venlig – samt udgivelsen af selvbiografien: Med hjertet udenpå. (for en gangs skyld en kunstner, der ikke behøver ghostwriter og som selv skriver) JA, man skulle jo nødigt gå og kede sig.

På denne forårsturne´ kommer man til at genhøre gamle kendinge, sange fra det seneste album og hvem ved snart hvad, der musikalsk ellers kommer til at ske?