Joss Stone (UK)

JossStone2016

Ståpladser
355,- DKK + gebyr i forsalg
390,- DKK i døren
Køb billetter her (via Billetlugen)… Eller på Café 5øren

Joss Stone har ikke givet koncert i Danmark siden 2010, men til juli afbryder hun de mange års fravær. Det sker, når den nu 28-årige sangerinde giver sommerkoncert i Amager Bio.

Joss Stone var kun 16 år gammel, da hun i 2003 bragede ind på hitlisterne med sin fortolkning af The White Stripes’ ‘Fell in Love with a Girl’. Hun udskiftede blot “girl” med “boy” og gav sangen en soul-overhaling, der ville have gjort Aretha Franklin stolt.

Hun debuterede i 2003 med coveralbummet ‘The Soul Sessions’, og året efter udsendte hun ‘Mind, Body & Soul’ med megahittet, ‘You Had Me’. Succesen eksploderede, og hun gik (som den yngste sangerinde nogensinde) nummer 1 på den britiske hitliste.

I 2010 forlod Joss Stone EMI, og siden har hun udgivet musik som uafhængig. Året efter var hun med i supergruppen, SuperHeavy (sammen med blandt andre Rolling Stones’ Mick Jagger og Bob Marleys søn, Damian), der hittede med ‘Miracle Worker’.

Hun udgav sidste år sit 7. album, ‘Water for Your Soul’, der i kølvandet på samarbejdet med Marley talte et par friske reggae-numre. Ét er sikkert: Der bliver masser af soul og supervokal, når Joss Stone til juli endelig vender tilbage til Danmark.