Kellermensch – UDSOLGT!

Ståpladser
275,- DKK i forsalg
290,- DKK i døren
Køb billetter her via Ticketmaster

Det vestjyske livefænomen er for alvor opsteget fra kælderdybet med ’Capitulism’, det længeventede 3. album fra Kellermensch. Kellermensch’ 3. album, ’Capitulism’, har modtaget stor ros fra hele anmelderkorpset og bandet blev nomineret til GAFFA AWARDS 2023 i kategorierne ’Årets Danske Udgivelse’ og ’Årets Danske Rockudgivelse’.

Med deres unikke kombination af trædeorgel, violiner, forvrængede guitarer, dundrende trommer og tordenbrøl har sekstetten de seneste år genopvakt rockmusikken og på scenen udviklet sig fra kompromisløst, larmende rockband i den esbjergensiske undergrund til internationalt koncertfænomen, der bevæger sit publikum med smukke, intense, smertefulde og voldsomme liveoptrædener af dramaturgiske dimensioner. Dette har ført dem til Europas største scener herunder Rock Am Ring, Rock Im Park, Wacken og herhjemme alt fra Roskilde Festivals Orange Scene til Copenhell og Tønder Festival.

Når koncertfænomenet nu igen drager afsted i det nye år, drejer det sig om udvalgte festivaler, der atter vil bringe den berygtede sekstet rundt i det meste af det danske land på deres til dato længste og bredeste tour. Og meget tyder på, det bliver med et nyt album i ryggen. Foruden de allerede udgivne singleforløbere ”Nothing” og ”Mission”, vakte mørkemændene senest opsigt med det overraskende, sårbare udspil, ”Another Drink”, der tilsammen unægtelig må pege i retning af bandets længeventede, tredje fuldlængdealbum.