KT Tunstall (UK)

kttunstall2011

KT Tunstall har for alvor bidt sig fast på den musikalske stjernehimmel med en sjælden evne til at ramme rent og dybt hos anmeldere og publikum. Du kender hittet: “Suddenly I See”. Der er lagt op til en aften med en helt exceptionel kunstner – for første gang i DK.

Den skotske sanger, sangskriver og guitarist Tunstall udgav i 2004 debut albummet ”Eye To The Telescope” som blev en kolossal succes og solgte mere end fire millioner album. Hendes andet album ”Drastic Fantastic” udkom i 2007 og røg direkte ind på top ti på den amerikanske US Billboard 200.

I september i år udgav KT Tunstall så sit tredje album ”Tiger Suit”, der er et fantastisk pop-album og beviser at sange af høj kvalitet og med samme stilsikre træfsikkerhed som på de to forrige albums, flyder frit fra det unge multitalent. Der bliver på ”Tiger Suit” leget med både pop, akustiske, rockede og elektroniske genre med en enkelhed, der er en slående gevinst og viser, at KT Tunstall er et af de bedste navne i genren.

Hun besidder evnen til at bevæge sig stilsikkert gennem et raffineret, følelsesladet og skrøbeligt musikalsk univers, og hendes behagelige, hæse stemme og fine guitarspil giver præcis sangene dén kant, der gør dem til store ørehængere.

Forsalget til koncerten starter onsdag den 1. december via Billetlugen.dk .
Plus via Fona-butikker landet over.