Lake Street Dive (US)

Ståpladser
200,- DKK + gebyr i forsalg
225,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)…

Lake Street Dive er i dag et etableret ensemble, men det var ikke planen. Ikke i begyndelsen. Det blev dannet af 4 studerende på New England Conservatory of Music i Boston omkring en fælles kærlighed til R&B, AM pop og FM rock. Efter en række år ramte de hovedet på sømmet med Jackson Fives ‘I Want You Back’, som blev et viralt hit på YouTube, og siden har orkestret været fuldtid for medlemmerne.

Titlen på seneste album ’Free Yourself Up’, kan man glimrende se som en formålserklæring for bandet, der går til musikken med musikalsk legesyge, som er gået lige i fødderne på musikfans verden over. Albummet udkom i foråret og slår bro mellem de gloværdige 60’ere og et nutidigt drive. Den energiske sanger Rachael Prices varme virtuositet bliver organisk omfavnet af bassist Bridget Kearney, guitarist Mike Olson, trommeslager Mike Calabrese og keyboardspiller Akie Bermiss på en udgivelse viser et band på toppen.

For tre år siden begejstrede de et tændt publikum i Pumpehuset, og nu tager det skridtet op og bringer deres sprudlende musik til et nyåbnet Amager Bio.