Lany (US)

Ståpladser
300,- DKK i forsalg
315,- DKK i døren
Køb billetter her via Ticketmaster

Det multi-platin-sælgende poprockband LANY vender tilbage med en helt ny single og musikvideo med titlen ’Love At First Fight.’ Det baner vejen for deres femte fuldlængde, ’I Really Really Hope So,’ som bliver grundlaget for en kommende verdensturne “The I Really Really Hope So World Tour.” Den begynder i efteråret i Europa og rammer spillestedet Amager Bio 1. november.

Siden dannelsen i 2014 har det Los Angeles-baserede band fået en hengiven fanbase og opnået betydelig succes. Deres debutalbum, “LANY” (2017), modtog kritikerros og etablerede bandet som stigende stjerner i indiepopscenen. De fulgte op med deres andet album, ’Malibu Nights’ (2018), ’Mama’s Boy’ (2020) og ’gg bb xx’ (2021).

Kendt for deres fængslende liveoptrædener, har LANY turneret meget over hele kloden og leveret mindeværdige shows fyldt med smittende energi og inderlige øjeblikke. Med deres distinkte lyd og introspektive sangskrivning fortsætter LANY med at udvikle sig og fængsle lytterne og efterlade et tydelige præg på det moderne musiklandskab.