Lei Moe & Wittrock Band

Ståpladser
200,- DKK + gebyr i forsalg
215,- DKK i døren
Køb billetter her via Ticketmaster

Vi kender alle Lei Moe som en legendarisk korsangerinde gennem de sidste 40 år. m. bl.a. Randy Crawford, Peter Belli, Rugsted & Kreutzfeldt, Henrik Strube mm. Samt div. TV shows og Melodi Grand prix”er. Men et tilfældigt møde med musikeren og sangskriveren Morten Wittrock, tændte en indre gnist i Lei til at springe ud som solist. Når man hører numrene er man ikke i tvivl hvorfor. Det er simpelthen fed soul musik, som Lei har skrevet i samarbejde med Morten Wittrock – der også har produceret albummet. Med et stor swingende resultat af Soul, Rock, med et drys af Funk, som man ikke kan sidde stille til.

Lei Moe udgav sit album !Lei Moe” april 2021 hvor bl.a. Allan Mortensen, Troels Lyby og Joey Moe medvirkede. I forbindelse med album udgivelsen gæstede Lei bl.a. TV2 Nyheder, Go Aften Danmark og DK4. Samt fik meget omtale i div. Aviser og Blade. Lei får stor opmærksom på DR med bl.a 2 singler i A rotation. Ny single udgives Januar 2024 og album foråret 2024

Lei Moe har med Morten Wittrock band et stærkt hold af musikere der Bl.a har spillet med Sneakers, Danseorkestret, Moonjam, Sanne Salomonsen, Hanne Boel, Lis Sørensen & Ray Dee Ohh – Så der er linet op til en aften, med Lei Moe i godt selskab.

Band Line-up:
Lei Moe – Vokal
Morten Wittrock – Keys/vokal
Klaus Menzer – Trommer
Flemming Danielsen – Guitar
Kaspar Lindhardt – Bas