Life of Agony (US) + Doyle (US)

Ståpladser
255,- DKK + gebyr i forsalg
280,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)… Eller på Café 5øren

De legendariske alt-metallere LIFE OF AGONY fra Brooklyn, New York vender tilbage til Amager Bio i november på deres S.O.S. World Tour, og det bliver med et spritnyt album i bagagen.

Siden deres gendannelse i 2014 og udgivelsen af deres længe ventede femte album ’A Place Where There’s No More Pain’, er bandet stadig i gang med fuld kraft. Det nye album ’The Sound of Scars’ er annonceret til udgivelse på Napalm Records til efteråret og bliver bandets sjette fuldlængde. Den bliver produceret af ingen ringere end Sylvia Massy, som tidligere har arbejdet med både Tool og System of a Down, og rent indholdsmæssigt vil den fortsætte det narrativ, der blev skabt på bandets succesfulde album fra 1993, ’River Runs Red’.

Bandet har deres nye trommeslager Veronica Bellino med bag tønderne, men ellers er det samme klassiske line-up som tidligere, med guitarist Joey Z, bassist Alan Robert og naturligvis sanger Mina Caputo i front. Der er garanti for en hårdtslående koncert med både følelsesladede og kraftfulde sange, når de rammer Amager Bio den 4. november.

Med som special guest har de amerikanske DOYLE, som er en bastard af horror punk og klassisk heavy metal skabt i 2012 af Doyle Wolfgang von Frankenstein og Alex Story fra henholdsvis Misfits og Cancerslug. De to har spillet sammen i bandet Gorgeous Frankenstein siden 2005, og det nye projekt er mere eller mindre en direkte fortsættelse af det. Indtil videre har de to albums bag sig – ’Abominator’ fra 2013 og ’Doyle II – As We Die’ fra 2017 – så vi kan forvente en tung sætliste med sange derfra.