Lloyd Jones & Shaky Ground (US)

Ståpladser
150,- DKK + gebyr i forsalg
175,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)… Eller på Café 5øren

Siden 2011 har denne dansk-amerikanske konstellation besøgt et væld af Europas spillesteder og festivaler. Det er blevet til mere end 60 koncerter og resulteret i tusindvis af begejstrede publikummer, der har overgivet sig til lloyd jones højenergiske musik, der byder på funky og soulfuld rhythm & blues og rock’n’nroll, leveret af Danmarks måske bedste band inden for disse genrer.

Lloyd Jones er en institution på den amerikanske blues- og roots scene. Særligt i det nordvestlige USA, nærmere bestemt i portland, oregon, hvor han kommer fra, er han legendarisk. Han har modtaget ikke færre end 32 ”muddy awards”( portlands grammy) hvilket er mere end nogen anden musiker fra byen.

Foruden at synge og spille på alverdens scener, har Lloyd Jones gjort sig stærkt bemærket som sangskriver og har leveret sange til store amerikanske roots navne som bl.a. Charlie Musselwhite, Robert Cray, Earl King, Joe Louis Walker, Tommy Castro og Clarence Gatemouth Brown.

Lloyd Jones’ seneste album ’Doing What It Takes’ er fra 2013, et album som bl.a. indtog førsteladsen på en af de største amerikanske bluesradiohitlister ’Bluesville’ i mere end 3 måneder. Lloyd jones arbejder på en ny plade og regner med at have den klart inden turnéen i marts.

Danske Shaky Ground har i mere end 25 år hørt til blandt de mest benyttede backingbands på roots-scenen herhjemme, og listen af solister som bandet har indspillet, turneret og samarbejdet med tæller bl.a. Henning Stærk, Henning Kvitnes, Link Wray, Søren Sko, Ester Brohus, Ivan Pedersen, Poul Krebs, Peter Belli, Rock Nalle, Michelle Birkballe, Dan Baird og Seth Walker.

Shaky Ground er: Niels Ole Thorning, keyboards; Jan Mols, guitar og vokal; Erik Lodberg,tTrommer; Jakob Skytte, bas; Ulrik Bust, Saxofon; H.C. Erbs, trompet.