Manfred Mann’s Earth Band (UK)

Ståpladser
315,- DKK + gebyr i forsalg
340,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)… Eller på Café 5øren

Den britiske keyboard-legende Manfred Mann vender tilbage til København, og giver koncert i selskab med sit forrygende Earth Band i Amager Bio lørdag 22. juni.

Manfred Manns karriere spænder over imponerende seks årtier. Han blev født i Johannesburg i Sydafrika i 1940, men har været aktiv i England siden 1962. Sammen med bandet der også hed Manfred Mann, var han den der i 60’erne havde flest hits i England udover fra The Beatles.

I 1971 dannede han Manfred Mann’s Earth Band, der lagde en mere progressivt rockende og jazzet stil for dagen i forlængelse af britiske navne som Cream og Traffic. Ligeledes i stil med The Byrds gjorde de sig som opfindsomme fortolkere af kollegaernes sange, heriblandt en storhittende version af Bruce Springsteens “Blinded by the Light”.

Siden er det blevet til utallige hitlisteplaceringer med klassikere som Ellie Greenwichs “Do Wah Diddy Diddy”, The Shirelles’ “Sha La La” og Bob Dylans “The Mighty Quinn”. Efter mere end 40 aktive år på musikscenen er alle fra Sting over Paul Weller og Del Amitri til Super Furry Animals blevet fortolket af Manfred Mann’s Earth Band.

Til næste år vender det populære band til Danmark, hvor de tidligere har spillet for fyldte sale i hele landet, heriblandt Amager Bio, som de besøgte tilbage i 2010 – til sommer vender Mannfred Mann’s Earth band tilbage til selvsamme venue.