Martha Wainwright (CAN/US)

marthawainwright

Ståpladser
250,- DKK + gebyr i forsalg
275,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)… Eller på Café 5øren

Den canadisk-amerikanske singer-songwriter Martha Wainwright har været flittig gæst på dansk grund de seneste år med roste koncerter i blandt andet Pumpehuset, på Det Kongelige Teater og Roskilde-festivalen. Og nu vender hun tilbage og giver koncert i Amager Bio!

Martha er søster til den mere kendte Rufus Wainwright og datter af den amerikanske folksanger Loudon Wainwright III og den canadiske sangerinde Kate McGarrigle. Hendes musik sammenlignes med navne som Beth Orton og danskerdarlingen, Joan as Police Woman.

Wainwright har udgivet musik siden 2005’s selvbetitlede debut, og i næste måned udkommer hendes tredje album ”Come Home to Mama”, som følger op på ”I Know You’re Married But I’ve Got Feelings Too” og 2009’s Édith Piaf-coveralbum, ”Sans Fusils, Ni Souliers, à Paris”.

Albummet blev indspillet tidligere i år i New York og er produceret af Yuka Honda, og bag Martha finder man Wilcos Nels Cline på guitar, Thomas Bartlett på keyboard, Wainwrights mand Brad Albetta på bas og sangskriveren Jim White på trommer!