Metallica Jam

metallicajam2016

Ståpladser
175,- DKK + gebyr i forsalg
200,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)… Eller på Café 5øren

Så står den atter på J-dag med Metallica Jam i Amager Bio. For 17. år i træk!

Kort fortalt blev Metallica Jam dannet for mere end 20 år siden, efter at trommeslager Brian Andersen havde vundet 2 konkurrencer, “Danmarks svar på Lars Ulrich” i 1992 og 93, arrangeret af Musikhuset Aage Jensen og B.T.

Efter disse konkurrencer fik Brian hurtigt samlet et hold kompetente musikere fra den danske metalscene og begyndte at indøve Metallica-numre.

Dette resulterede i et band med en næsten uhørt høj musikalsk standard som andre, ifølge dagpressen, “kunne lære en hel del af, ikke mindst Metallica selv”. Metallica Jam har derfor kunnet turnere i både ind- og udland med stor succes, heriblandt 2 Grønlands-turnéer, 3 gange i Ukraine.

Den stigende popularitet har også medført en større og topprofessionel produktion, der ikke lader meget tilbage at ønske i forhold til originalerne.

Metallica Jams årlige koncert i Amager Bio i forbindelse med julebryggens frigivelse er altså gået hen og blevet ren tradition, og også i 2016 slår vi dørene op for den store fest med det danske kopiband.