Midge Ure (UK) – The 1980 Tour – Vienna & Visage – UDSOLGT!

Ståpladser
300,- DKK + gebyr i forsalg
325,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)… Eller på Café 5øren

I slutningen af 70’erne forandrede verden sig markant, og musikken fulgte med. Guitarerne, som havde domineret rock og punkmusik gennem en lang periode, fadede ud, og musikscenen blev overtaget af synthesizerne, der sammen med videoteknologien og MTV dannede rammen for, hvordan hitlisterne nu skulle lyde. 80’erne var skudt i gang, og intet ville nogensinde blive det samme igen.

Særligt to albummer skildte sig ud. Visage udsendte sin debutplade med ørehængeren ’Fade To Grey’, og Ultravox kom på gaden med albummet ’Vienna’, der storhittede med sangen af samme navn. MIDGE URE var medforfatter på begge albummer, som han også var med til at indspille og producere.

Der nu gået næsten 40 år, og MIDGE URE har et brændende ønske om at fejre jubilæet med en omfattende turne der også rammer Danmark. Når 2019 nærmer sig 2020 vil han sammen med sit Band Electronica hylde udgivelsesåret for begge disse skelsættende albums, nemlig 1980. Det vil de gøre ved at fremføre hele ’Vienna’ albummet samt markante numre fra ’Visage’. Det bliver første gang nogensinde, at ’Vienna’ spilles live i sin helhed, og det er også første gang, at mange af sangene fra ’Visage’ præsenteres for et koncertpublikum.

Ud over dette kan vi naturligvis forvente andre highlights fra Ultravox og MIDGE UREs egen, glorværdige solokarriere. Det hele bliver med en sceneopsætning designet til at afspejle den atmosfære og stemning, som disse klassiske albums og publikum fortjener.