Mike Tramp – Songs of White Lion + Electric Boys

Ståpladser
350,- DKK + gebyr i forsalg
365,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)… Eller på Café 5øren

Rockfest i Amager Bio, for første gang med the songs of White Lion. En lang 2023 turne rundt i Europa og USA sluttes af med en række shows i Tyskland sammen med Accept. Vi har fået muligheden af at runde året af med et brag af en White Lion rock fest + special guests, og et fuldt sæt fra svenske Electric Boys til at sparke festen i gang.

Mike Tramp, der blev kendt tilbage i firserne for bandet WHITE LION, behøver næppe nogen nærmere introduktion for garvede heavy rock-fans. Mike Tramp har udgivet ny musik og turneret med sine soloutgivelser siden slutningen af ​​halvfemserne, men i 2023 – mere end 30 år efter, at White Lions blev spredt for alle vinde – er han på international turné med alle de klassiske hits fra White Lions storhedstid. “When the Children Cry”, “Little Fighter”, “Wait”, “Lady of the Valley”, “Radar Love” og mange flere store hits fra de gyldne firsere vil med garanti fremkalde en strøm af nostalgiske tårer, når publikum vil synge sammen med klassiske perler fra heavyrockens kulturarv denne kommende sommer.

Mike Tramp udgav “The Songs Of White Lion” den 14. april 2023. Som titlen antyder, ser albummet Tramp genskabe udvalgte snit fra sit tidligere band White Lions katalog.

“For mig var perioden 1983-1991 en oplevelse en gang i livet. Alt, hvad jeg gjorde dengang, var for første gang, og selvom det var mere end spændende og eventyrligt, da det kom til en ende, var det mere end bare afslutningen på et band, det var også afslutningen på en meget specifik tid i mit liv, som jeg havde levet og været en del af. I løbet af de næste 20 år ville jeg gense den tid i mit liv i små dele, men aldrig følt mig 100 % tryg ved det. Jeg kunne simpelthen ikke tvinge mig selv til at genskabe det, jeg engang var,” siger Tramp.

“Nu, her er jeg igen, året er 2023, og jeg har indspillet et album med de ‘store’ White Lion-sange så tæt på originalerne som muligt, men udforsker små nye dele, som jeg i dag føler burde være sådan. ikke 26 længere, jeg synger ikke, som jeg er 26, og jeg ville ikke yde sangene retfærdighed eller mig selv, hvis jeg prøvede at synge, som jeg er 26. I dag synger jeg de sange, som jeg skrev med Vito Bratta over 40 år siden præcis, som jeg er i dag. Det er den eneste måde, jeg kan omfavne dem og føle mig hjemme og være ærlig over for mig selv og sangene på,” slutter han.

Tramp blev først fremtrædende i musikverdenen med White Lion, som blev dannet i 1983. Efter at have skrevet kontrakt med Atlantic Records, fik bandet stor succes med udgivelsen af ​​deres andet album, “Pride” i 1987, som inkluderede hits ‘Wait’ og ‘Når børnene græder’. Bandets tredje album, “Big Game” (1991) og fjerde album, “Mane Attraction” (1992) fortsatte bandets sejrsrække, men i sidste ende blev White Lion opløst i 1992.