Morad (E) – UDSOLGT!

Ståpladser
370,- DKK + gebyr i forsalg
395,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)

Koncerten er Flyttet fra Stagebox til Amager Bio. Billetter købt til showet i Stagebox gælder til showet i Amager Bio. Hvis billetkøbere fra andre billetudbydere ønsker deres billetter refunderet, skal de henvende sig hos den billetudbyder de har købt billet hos.

___

Morad, den anmelderroste rapper fra Barcelona, kommer forbi Amager Bio på sin “Euro Tour 2023”. Hans sidste koncert i Den Grå Hal i 2022, var komplet udsolgt.

Morad kommer fra en af de mest socialt belastede forstæder i Barcelona. Det kan tydeligt høres i hans ghettoromantiske tekster, som ulmer af autenticitet. Gennem hans musik formår Morad at dele ud af personlige erfaringer som også danske unge kan spejle sig i.

Han har formået at skabe et unikt lydbillede, der kombinerer rå, ærlige tekster med en dyb forståelse for fængende melodier. Morad har skabt en imponerende karriere ved at dele sin livshistorie med verden, fra hans opvækst i L’Hospitalet de Llobregat i Barcelona til hans møder med politiet og hans tid i et ungdomsfængsel.

Morad er den mest streamede kunstner i Spanien og med hits som “Bzrp Music Sessions Vol. 47”, “Pelele” og “Sigue” der har 100+ millioner af plays og er gået viralt på TikTok, har han cementeret sin plads i hiphop-historien.