Nathaniel Rateliff & The Night Sweats (US)

Ståpladser
300,- DKK + gebyr i forsalg
315,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)… Eller på Café 5øren

Nathaniel Rateliff & The Night Sweats vender tilbage med deres tredje studiealbum, The Future, der udkommer 5. november som til næste år vil danne grundlaget for en turné der kommer til spillestedet Amager Bio i København.

Med ’The Future’ har Rateliff og bandet sat nogle hakker i kolben, herunder en debut på “Saturday Night Live” med en premiere på sangen “Redemption”; skrevet og medvirket i filmen ’Palmer’ (der også havde Justin Timberlake på rollelisten); samt optrådt på “CMT Crossroads” med country singer / songwriter Margo Price.

Bandets selvbetitlede debutalbum fra 2015 var en var en kæmpe succes, som fik guld i USA og har solgt over en million plader på verdensplan. Opfølgeren ’Tearing at the Seams’ udkom i marts 2018 høstede store kritikerroser og indeholdt tre singler, der ramte # 1 på Triple A Radio.
Sidste år udgav Rateliff sit første soloalbum i syv år via Stax Records. Og ’It’s Still Alright’ toppede som nummer tre på iTunes’ Top Albums-hitliste, debuterede som nummer 1 på Billboards”Americana/Folk” hitliste, landede som nummer to på deres “Current Rock” hitliste og lå nummer 1 på Americana Albums Chart i otte uger i træk.

Tidligere i år udgav Rateliff et nyt livealbum, ’Red Rocks 2020’, som blev indspillet i et tomt Red Rocks Amfiteater under Rateliffs løb i midten af september af socialt distancerede shows.