Nordic Noise 2022

Ståpladser
666,- DKK + gebyr i forsalg
800,- DKK i døren
Køb billetter her (via Billetto)

NORDIC NOISE FEJRER 10-ÅRS JUBILÆUM I 2022 – EARLY BIRD BILLETSALGET ER NU ÅBENT!

Rock og Metal entusiaster i København og over det ganske land er efterhånden bekendte med at en af forårets første indoor festivaler hedder Nordic Noise, og har til huse i Amager Bio. I 2022 fylder festivalen 10 år, og det markeres over hele 3 dage  – d. 5. (warm up), 6., og 7. Maj 2022 med et forrygende program.  Festivalen har efter et årti fundet sin rette form – som et event der den hylder traditionelle rock og metal – og er et frirum hvor oldschool dødsmetal kan stå side om side med spændstig heavy rock. Med store internationale navne som Candlemass, Mustasch og Denner/Shermann i de foregående år – bliver der i jubilæumsåret særlig grad fokus på at hylde den store danske scene – dog med enkelte internationale overraskelser:

Det endelige lineup vil rumme i alt 16 bands, som løbende vil blive afsløret i det kommende år. Men allerede nu offentliggøres de første 5 bands ud af i alt 16:

Artillery som fejrer 40 års jubilæum næste år bliver et af hovednavnene , hvor der vil blive klassikere helt tilbage fra 80erne.

Konkhra fejrer 29 års jubilæum for det klassiske death/thrash album “Sexual Affective Disorder”, der netop er blevet genudgivet.

Tygers Of Pan Tang som i 2022 laver hattrick koncert i DK, de optrådte for første gang i DK til NN 17 og igen i 19. Nu tredje gang og første gang med det nye album “Ritual” og ny super-guitarist – Francesco Marras. Garanti for heavy metal fest!

Manticora –  DKs mest sejlivede progressive power metal band som åbner deres tour inden en europæisk turné i maj og juni 2022.

OG endelig den danske dødsmetal institution, Detest fra Brøndby, som snart er aktuelle med comeback album – deres første siden 1993 “Dorval” – og det nye materiale skal luftes på NN22.

Den utålmodige koncertgænger kan allerede nu sikre sig en af de blot 666 x early bird 2-dages billetter, som koster 666 kr pr stk og indeholder fgl:

  • Adgang til 16 bands der optræder 5., 6. og 7. maj i Amager Bio. Normal pris 800 kr.
  • Nordic Noise totebag (normal pris 80 kr.)
  • Nordic Noise øl (I samarbejde med Amager Bryghus). (normal pris 70 kr.)
  • Nordic Noise t-shirt (normal pris 150 kr.)
  • Adgang til eksklusivt pre-party i København torsdag d. 5 maj, hvor man får armbånd på, får udleveret øl, totebag og t-shirt og kan se live bands. Normal pris 200 kr.
  • Deltager i konkurrencen om et gavekort på 1666 kr. til Zeppelin Rock Bar.

5 maj er en warm up dag, der bliver afholdt et andet sted i KBH

https://nordicnoise.dk/