Nothing More (US) + SiM + Siamese

Ståpladser
285,- DKK + gebyr i forsalg
300,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)

Nothing More har en særlig plads i hjertet hos deres dedikerede fans, måske forde de kan balancere mellem folkelighed og intimitet, når de optræder. Oprindeligt fra San Antonio, Texas, er kvartetten kendt for at skabe kraftfulde sange med fængende hooks, der umiddelbart vækker publikums eksplosive glæde, men bag dét også finder plads til det højstemte og tankevækkende følelser.

Nothing More har haft succes med flere Top 10 singler på Mainstream Rock Radio, herunder “Go to War” og “This is the Time (Ballast).” Albummet “The Stories We Tell Ourselves” fra 2017 blev nomineret til tre Grammy Awards.

Det seneste album, “SPIRITS,” dokumenterer en tumultarisk tid med empowerment og byder på bandets mest fokuserede og intense musik hidtil. Bandet forsøger at bevare deres rå og mørke lyd, selvom de også inkluderer mere tilgængelige spor på albummet.

Nothing More blev dannet i 2003 og kæmpede sig op fra selvfinansierede udgivelser og klubkoncerter. Deres gennembrud kom med reudgivelsen af deres selvbetitlede album i 2014 under Better Noise Music.

Bandet appellerer til fans af Linkin Park, Incubus, Rage Against The Machine og andre, der sætter pris på ægte musikalsk lidenskab. Med Nothing More er der noget for enhver rockfan, og de ser ud til at blive ved.