Østkyst Hustlers

hustlers2015

Ståpladser
195,- DKK + gebyr i forsalg
220,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)… Eller på Café 5øren

Tre danske pionerer er tilbage i ægte hustlerstil. Det er over 20 år siden, at Østkyst Hustlers stormede den danske hitliste med albummet ‘Verdens længste rap’, der banede vejen for en helt ny bølge af dansk hiphop.

Bagmanden var den danske hiphop-legende, Nikolaj Peyk, der i de sene 80’ere også var ankermand i MC Einar og forfatter til den første rap-landeplage, ‘Arh dér!’ samt ikke mindst julehittet, ‘Jul det’ cool’.

Med Østkyst Hustlers udgav han i 1996 endnu et album, ‘Fuld af løgn’, der medførte hits som ‘Han får for lidt’, ‘Hustlerstil’ og ‘Der går penge ind på torsdag’, som gjorde hiphoppen til allemandseje og mainstream.

Foran Peyk stod de to MC’er, rapperne Bossy Bo og Jazzy H, der var indpiskere og leverede rimene, så de ramte lige hvor de skulle. Hver gang.

Østkyst Hustlers’ seneste album, ‘Get a Life Selv’ udkom tilbage i 2003, og siden har trioen med mellemrum lavet musik til soundtracks samt turneret sporadisk, og anmelderne har generelt været enige om, at Hustlerne holder endnu.