Papa Roach (US)

paparoach

Ståpladser
225,- DKK + gebyr i forsalg
250,- DKK i døren
Køb billetter her (via BilletNET)… Eller på Café 5øren

Papa Roach er et af de mest succesfulde bands inden for ”nu metal”-genren, der for alvor eksploderede omkring årtusindeskiftet.

Blandt andre Korn og Limp Bizkit banede vejen inden de fire californiere, som brød stort igennem med 2000’s ”Infest”, der til dato har solgt over 7 millioner eksemplarer på verdensplan og desuden talte storhittet ”Last Resort”.

Kvartettens succes er aftaget en smule med årene, men den karismatiske frontmand Jacoby Shaddix og hans tropper har holdt fanen højt og udsendte således sidste år deres 8. album, ”The Connection”.

Ligesom på de foregående albums viser det en mere moden side af bandet, der i dag har lige så meget tilfælles med glam- og hardrock som med rap og metal.

Papa Roach har gæstet Danmark flittigt gennem årene, men man skal faktisk tilbage til 2009 for at finde en dansk koncert, hvor de stod øverst på plakaten.

Men nu er rockmaskinen altså atter kørt i stilling til en europæisk turné, som atter bringer bandet forbi København, nærmere betegnet Amager Bio!