Peter A. G. – solo

peterag

Alene på scenen for første gang i karrieren
Igennem 40 år har han været sanger og sangskriver i rockgruppen GNAGS. Nu vover han for første gang pelsen som solist – ene mand på scenen med sin guitar, sin mundharpe og sine sange.

– Jeg har jo altid spillet for et dansende publikum. Nu vil jeg prøve at spille for folk, mens de sidder ned, lytter og synger med. På små intime scener, i øjenhøjde med publikum.

…”Det scene Show” hedder forestillingen, som består af to afdelinger.

Første sæt er en samling helt nye sange, hvor Peter A.G. fortæller, hvad det var der gjorde, at han gerne ville op og stå på scenen og synge for folk. Hvor kommer inspirationen fra? Hvordan fik han sin første guitar? Hvad var det, han så gerne ville fortælle i sine sange? Det hele sat sammen som en rejse ind i kunstens verden

Anden runde er helliget alle de kendte sange, det så er blevet til i karrieren. Spillet og fortolket akustisk, så sangene spejler sig på nye måder. Der vil blive genhør med alle de største GNAGS-sange som ”Når jeg blir gammel”, ”Den dejligste morgen”, ”Kærester”, ”Slingrer ned ad Vestergade” o.s.v. Publikum vil få rig lejlighed til både at mindes og synge med.

Hele showet bliver krydret med anekdoter og historier – det hele pakket ind i lysshow med effekter.