Queen Machine

qm

Ståpladser
200,- DKK + gebyr i forsalg
225,- DKK i døren
Køb billetter her (via BilletNET)… Eller på Café 5øren

Efter endnu en udsolgt koncert med Queen Machine følger vi selvfølgelig op på jeres efterspørgsel med en gentagelse af succesen i 2015!

Queen Machine har på rekordtid cementeret sig som garant for et af kongerigets mest underholdende shows.

“We Are the Champions”, “We Will Rock You”, “Somebody to Love”, “Bohemian Rhapsody” og utallige andre hits præsenteres med respekt og omhu og med et urokkeligt fokus på Queens og især Freddie Mercurys storladne showmanship.

Med et 3-cifret antal koncerter under koncert-bæltet, over 180.000 views på Youtube og samlede donationer fra deres velgørenhedskoncerter på over en kvart million kroner til Mercury Phoenix Trust og AIDS-fondet.

Queen Machine på den mest velsmurte gennemgang af Queens fantastiske bagkatalog af sange, præsenteret som var man på selveste Wembley – et faktum, som blev understreget af bandets nylige optræden i Go’ Morgen Danmark.

Med den karismatiske og ekstremt velsyngende, Bjarke Baisner i front, leverede Queen Machine et brag af en live-performance på Freddie Mercurys fødselsdag, som nærmest væltede kaffekopperne af morgenbordene rundt omkring i de danske stuer…

Med et endnu større og flottere show i 2014 er der hermed lagt i stadion-kakkelovnen, og der venter publikum en gigantisk oplevelse i selskab med musikken fra et af verdens største rockorkestre, præsenteret af “Nordeuropas bedste Tribute Band”.