Red Warszawa + Rammstein Jam

redwarszawa2013

Ståpladser
150,- DKK + gebyr i forsalg
175,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)… Eller på Café 5øren

“Drugs against music” er et enzym-projekt, den store danske medicinalvirksomhed, Homozymes har kørt i det skjulte sideløbende med deres insulinprogram.

Pillen “Tone 0” indeholder et enzym som nedbryder høre-centeret og medfører tonedøvhed. I over 25 år er dette produkt blevet testet på bands som f.eks. Red Warszawa…og det ser ud til at virke.

Andre kendte eksempler er Justin Bieber og Hansi Hinterseer. Alle disse har indgået i et stikpille-test-program, som har været hemmeligholdt indtil nu.

Ingen hemmeligheder varer dog for evigt og skandalen har da også rullet efter journalist Jakob Albahn afslørede dette i magasinet “Barnebøvs” forrige sommer. Det har imidlertid ikke gjort nogen forskel for de implicerede parter.

Red Warszawa er stadig stok-hamrende-tonedøve, og efter en lang række lorte-album, et veloverstået 25-års jubilæum og grotesk cirkel-fisting i øvelokalet, er de nu klar til endnu en omgang rundt i landet.

Bliv væk! De er jo syge…

Opvarmningen kommer fra danske Rammstein Jam, der har for vane at levere et hæsblæsende hyldestshow til de tyske forbilleder!