Rickie Lee Jones (US)

Ståpladser
325,- DKK + gebyr i forsalg
350,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)… Eller på Café 5øren

Den Grammyvindende Rickie Lee Jones gave sidste år en en komplet udsolgt koncert i Amager Bio – Denne sommer vender hun tilbage med sit kommende nye album Kicks og gentager succesen med en koncert i Amager Bio torsdag 2. juli.

Rickie Lee Jones’ selvbetitlede debutalbum er helt tilbage fra 1979, men den amerikanske sangerinde/sangskriver turnerer stadig aktivt og indspiller jævnligt. Hun er et af de sjældne eksempler på en singer-songwriter, der har formået at bryde med udtrykkets begrænsninger, og bevæget sig på tværs af genrer helt fra starten.

Hendes seneste anmelderroste album The Other Side of Desire modtog fem stjerner fra Gaffa, der udråbte det til at have ”potentialet til at blive en klassiker i grænselandet mellem vokaljazz, -rock, -r&b og –folk”.

På hendes kommende nye album Kicks fortsætter hun sin musikalske legesyge, da albummet vil bestå af en samling af Jones’ fortolkninger af to årtiers store amerikanske sangperler inden for både pop, rock og jazz fra 50’erne til 70’erne.

lbummet udkommer 7. juni og giver ligeledes anledning til endnu et besøg fra Jones, der senest spillede for et udsolgt Amager Bio i foråret 2018. Danske fans kan således se frem til at opleve Rickie Lee Jones og hendes store bagkatalog, krydret med fortolkninger af amerikanske sangklassikere, når hun vender tilbage til sommer.