Ruel (AUS)

Ståpladser
285,- DKK + gebyr i forsalg
300,- DKK i døren
Køb billetter her via Ticketmaster

Siden han debuterede i 2017 som bare fjortenårig, er denne London-fødte, Sydney-opvoksede kunstner blevet en af sin generations mest indflydelsesrige musikere med over 2 milliarder globale streams.

Ruel har fanget opmærksomheden hos flere af branchens mest respekterede kunstnere såsom Elton John og musikmageren Zane Lowe, der begge står bag ham i hans karriereudvikling. Ved siden af tre udsolgte verdensturnéer har Ruel delt scener med Khalid og Shawn Mendes, spillet Tyler, the Creator‘s Camp Flog Gnav-festivalen og har samarbejdet med Denzel Curry, JVKE og Omar Apollo.

I løbet af sommeren 2023 udgiver Ruel sit længe ventede debutalbum, ’4TH WALL’. Albummet, der blev produceret af M-Phazes (Khalid, Noah Cyrus, Remi Wolf), var oprindeligt på vej ned ad en Pop/R&B-bane, men pandemien fungerede som en stor personlig og professionel katalysator for Ruel. Han ændrede kreativ retning og udvidede sin musikalske horisont, og resultatet blev et album med en modnet lyd og bedre lyrik, der veksler mellem det euforiske og kontemplative popverdener.