Sankt Hans Koncert: Queen Machine + Glam Gang

queenmachine

Ståpladser
100,- DKK + gebyr i forsalg
150,- DKK i døren
Køb billetter her (via BilletNET)… Eller på Café 5øren

Musikforeningen 5-øren, Amager Bio & Amagerbro Kultur inviterer til en forrygende Sankt Hans under åben himmel. Det bliver med to af Danmarks mest succesfulde jam-bands, nemlig Queen Machine og Glam Gang, så der er garanti for en fest.

Queen Machine har på rekordtid cementeret sig som garant for et af kongerigets mest underholdende shows. Det er et af nordeuropas bedste tribute-bands, og har flere år i træk spillet for et udsolgt Amager Bio.

”We are the Champions”, ”We Will Rock You”, ”Somebody to Love”, ”Bohemian Rhapsody” og utallige andre hits præsenteres med respekt, omhu og med et urokkeligt fokus. De byder på en meget velsmurt gennemgang af Queens fantastiske bagkatalog af sange, præsenteret som var det af Queen selv på Wembley. Med den karismatiske og ekstremt velsyngende Bjarke Baisner i front leverer Queen Machine et brag af en live-performance.

Glam Gang spiller glam- og poprock fra det farverige årti 1970’erne. Guld, sølv, satin, velour, plateaustøvler og makeup er på plads og justeret til lyden af sikre hits fra navne som Queen, Elton John, Manfred Mann, ABBA og Status Quo, samt mange andre af de gode gamle.

Med Glam Gang på scenen føler du det, som er du til koncert 30 år siden, men bag makeup’en gemmer der sig også fem professionelle musikere, der i Glam Gang lever teenage-kærligheden til glam-genren helt ud.

Glam Gang har spillet til alt fra firmafester til festivaler, og for nyligt varmede de med stor succes op for selveste Sweet i Amager Bio. Det er ikke uden grund at Glam Gang bliver kaldt et af Danmarks bedste livebands.